Vittigheder


 

En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. blondinen løber efter ham og råber, “Vent, du har glemt fjernbetjeningen!”


hvad er ligheden mellem en kvinde og en mobiltelefon?
– når man lige har lært dem at kende kommer der en ny og bedre model.


En dreng kommer hen til sin mor: “hej mor jeg vil altså gerne tage ud og springe i Bungee jump, må jeg det?”. Moderen svarer: “Det vil jeg overhovedet ikke høre tale om lille Ole. Du kom til verden på grund af sprængt gummi og jeg vil fandme ikke have at du forlader den igen af samme årsag.”


En mand kommer ind til sin kone. “Skat, der er desværre noget jeg er nødt til at fortælle dig, din mor faldt ned af trapperne for et kvarters tid siden.”. Konen udbryder: “hvorfor fanden fortæller du mig først det nu?”. Manden svarer: “jeg skulle lige stoppe med at grine først.


Er Google hankøn eller hunkøn? Hunkøn – for det lader dig ikke færdiggøre en sætning.


Hvorfor er Koranen på så mange sider? Der skal være plads til den danske bistandslov.


To jægere er sammen på jagt, da den ene pludselig falder livløs om. Hans makker går lettere i panik, da han konstaterer at der tilsyneladende ikke er vejrtrækning. Han ringer til alarmcentralen: “Min kammerat er faldet død om herude på jagten, hvad skal jeg gøre?” Alarmcentralen: “Tag det helt roligt, Først skal vi lige være sikre på at han ER død” Jægeren: “Lige et øjeblik” Herefter bliver der stille et øjeblik i telefonen, og så høres der et skud. Jægeren, tilbage i telefonen: “Ja ok. Og hvad så nu?”